Kvalitetan kancelarijski prostor

Centar NIT raspolaze sa coworking prostorom kao i 6 odvojenih kancelarija za potrebe startup-ova. Takođe su obezbeđene 2 IT laboratorije koje su, kada se ne koriste za nastavu na raspolaganju Startup-ovima.

I-mac laboratorija – Laboratorija za programiranje, prostor od 50 m2 sa 12 Imac računara najnovije generacije, Smart tablom i projektorom koji je na raspolaganju i koji mogu Startup-ovi rezervisati po potrebi.

3D Modelin laboratorija, sa 3D štampačem – Laboratorija za 3D modelovanje sa 10 računara najnovije generacije sa i7 procesorima i monitorima i grafičkim kartama prilagođenikm 3D modelovanju.

Za članice i pojedince okupljene u Centru NIT obezbeđujemo opremu putem sponzora pa za korišćenjem ovih laboratorija ima malo potrebe.

Centar Nit konstantno radi na popularizaciji preduzetništa i preduzetničkih poduhvata. U 2019. godini su održane brojne radionice i konferencije među kojima se ističe Wordpress Meet-up i Kafa sa freelancerom u kojima su ljudi koji su u IT zajednici govorili o potrebnim znanjima i veštinama koje danas tržište traži.